Diablo® III

after press "play" nothing happens

Hi , i cant play the game . After i press "play" the slogan of the diablo 3 appears and after 5 seconds disappear and the game never beginn !!! i tried re install , change for " run as adm" a lot of things , but never happens !! I re install all my driver of video (directx) and sounds too but nothing happened again .
i have de cd copy .
MY PC :
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120330-1504)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Sony Corporation
System Model: VPCEJ2B1E
BIOS: InsydeH2O Version 03.60.51R0180Z9
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6126MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

If someone know something plss helpp me !!
Reply Quote
No one seems to have any real working fix for this problem...
same with the US client and its plastered all over their forums -
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5007331373?page=18#355
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]