Diablo® III

Blizzard Launcher: An unknown error( 2220 )has occured.

(Locked)

It keeps popping up on starting the Launcher, how can I fix this ?
I need to know how to fix this as well. Keeps failing and launching Blizzard.net in my browser.
same here. the game was launching fine till yesterday
me too...
Customer Service
Posts: 26,131
Hello,

Can you ensure that you're running the game as an Administrator?

On Windows 7 and Vista you can check that the game has administrator privileges, by right clicking on the shortcut to the game and choosing Properties. Then choose the Compatibility tab, and finally choose Run this Program as an Administrator.

OK this screen, then try the game again.

If that doesn't help, make sure your Internet Explorer installation is working correctly and isn't set to Offline mode, and that you have the latest Windows updates from here:
http://windowsupdate.microsoft.com/
Well I'm getting it and my PC is up to date and the browser is not in offline mode. Also the shortcut is set to run as administrator. This was fine before this patch.
yup same here
Well, I downloaded mine on my laptop, so then I decided to transfer it to my desktop so i don't understand y I got the error. Help?!

P.S, How do u check if its offline mode?
Edited by mjx457#6979 on 28/05/2012 05:50 BST
Hello,

Can you ensure that you're running the game as an Administrator?

On Windows 7 and Vista you can check that the game has administrator privileges, by right clicking on the shortcut to the game and choosing Properties. Then choose the Compatibility tab, and finally choose Run this Program as an Administrator.

OK this screen, then try the game again.

If that doesn't help, make sure your Internet Explorer installation is working correctly and isn't set to Offline mode, and that you have the latest Windows updates from here:
http://windowsupdate.microsoft.com/


Hi,

I just encountered this error, be sure to also disable any proxies enabled in internet explorer! This is fixed it for me.
ok ppl the erroe 2220 try this it worked for me fine

http://windows.microsoft.com/en-ca/windows-vista/change-proxy-settings-in-internet-explorer

tells u what to do replay if it works for u
im getting this problem, i cant access us d3 forum
Edited by ElDiablo#6989 on 15/11/2013 05:24 GMT
This thread is locked.

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]