Diablo® III

Problem z instalacja

(Zablokowany)

85 Night Elf Death Knight
945
Wpisy: 19
Witam, mam problem. Sciagnalem sobie d3 wersje online za wow subskrybcje. Po sciagnieciu d3 przez launcher nie wlancza mi sie instalator gry. Gdy recznie uruchamiam plik " Diablo III setup" Wlacza mi sie aktualizacja plikow, po czym okno znika i nic sie nie dzieje.

uruchamiam instalator w win7 jako administrator.

Prosze o pomoc.

Radek.
Poczekaj aż program zakończy sprawdzanie poprawności ściągniętych plików, z tego co pamiętam u mnie trwało to około 10-15 minut gdy nic się nie działo - ale to tylko tak wyglądało bo w procesach z tego co pamiętam był jakiś proces od diablo launchera i coś tam robił.
85 Night Elf Death Knight
945
Wpisy: 19
Mhm dopiero po wlaczeniu w windows7 trybu zgodnosci z winxp sp 2 cokolwiek mi zaskoczylo. Da sie cos z Tym zrobic na pszyszlosc? czy bedzie tak caly czas?
85 Tauren Priest
4140
Wpisy: 523
Aktualnie jest wiele błędów przy których trzeba improwizować. Najwięcej trudności mają póki co użytkownicy win7.
Czekamy na fixy, to jedyne rozwiązanie na chwilę obecną.
27.04.2012 10:47Wpis zamieszczony przez: Keica
Najwięcej trudności mają póki co użytkownicy win7.


Problemy się zdążają ale win7 nie jest regułą (mam win7 i nie miałem żadnych problemów ani z betą ani z klientami cyfrowymi).
Obstawiałbym antywirusy, problemy z konfiguracją, siecią lub rejestr uszkodziły jakieś trojany.
Edytowany przez: xcom#2769, dnia 27.04.2012 11:35 CEST
92 Gnome Mage
8715
Wpisy: 5
spróbuj jeszcze raz pobrać klienta,bo ja także miałem problemy na win7 a po pobraniu klienta po 24 zaczęło instalować bez problemu
U mnie problem rozwiązała zgodność z XP sp3 + admin. Gra się właśnie instaluje....ściągnąć się nie zdążyła (choć normalnie w 2-3h powinno się ściągnąć)
Wpisy: 6
Panowie mam problem z zainstalowaniem gry. Po uruchomieniu setup zawiesza mi się instalacja przy aktualizacji plików w połowie. Podobne problemy miałem na becie , i jednak nie naprawili tego ... Jakieś pomysły ? Próbowałem do tej pory usuwać foldery z C:Program Data/ Blizzard Entertainment/ Battle.net i nadal nic. Jak macie jakieś pomysły piszcie :) będę wdzięczny
Wpisy: 6
Ok udało mi się znaleźć rozwiązanie tego berła :D Jeżeli miałby ktoś podobny problem należy wejść w C: ProgramData/ Battle.net i usunąć całą zawartość czyli dla pewności powiem foldery ( Setup,Client i Agent) następnie ponownie uruchomić instalator. Wcześniej sprawdźcie czy wyłączony jest proces Agent.exe w Menadżerze zadań. Pozdro
Podczas istalacji pojawia się problem z plikiem "Installer Tome 2.MPQE, ponieważ wystąpił następujący błąd: 108". Ktoś miał podobny problem?
Wpisy: 1
Witam,

Cały czas mam problem z instalacją. Pojawia się komunikat błąd BLZPTS00007.
Robiłem to co napisał Rogaty i nic. Mam Viste. 1/3 aktualizacji się instaluje i po ok 1 min pojawia się ten błąd. Masakra. Zna ktoś może rozwiązanie? Plis help
Witam,

Mam problem z instalka. Instalacja zatrzymuje się przy 0% na długi czas i w ogóle nie drgnie dalej. Co jakiś czas wyskakuje komunikat o minimalnych wymaganiach, ale wydaje mi się, że je spełniam.... Mam lapka z i5 430 2.26GHz, 4 gb ramm, radeona 5650 1gb i win7(64)....

może podpowiecie o co chodzi ....
Edytowany przez: kiluminati#2897, dnia 15.05.2012 11:42 CEST
niestety mam taki sam problem jak kolega powyżej . Proszę o szybką odp ;)
Witam.
Mam następujący problem. Po ściągnięciu i sprawdzeniu aktualizacji, pojawia się okno z przyciskiem instaluj. Niestety po wciśnięciu wyskakuje błąd - "Błąd wewnętrzny, spróbuj ponownie lub skontaktuj się z ...." Mieliście coś takiego? To samo miałem na becie :/
Witam wszystkich

Mam taki problem :

Włożyłem płytkę , zacząłem instalację ... i Bum zatrzymało się na 0% i nie ma żadnej progresji od 2h ;<. Uruchamiałem jako administrator, zmieniałem zgodność , usuwałem folder Battlenet, wyłączałem agenta - nic nie działa. Firewalle wyłączałem... zresztą antyvirusy też , programów w tle (procesów) mam koło 10 - i to tylko ważnych, systemowych.

Windows 7 , komputer spełnia wszystkie minimalne wymagania sprzętowe. Jak ktoś miał podobny problem i znalazł jego rozwiązanie ,to proszę o odpowiedź :)
Mam ten sam problem co kolega wyżej ;/,instalacja w ogóle nie idzie,cały czas jest 0%....
Mi z kolei w trakcie instalacji zatrzymuje się cały proces na 77% i nie idzie do przodu. Jest napisane, że pobiera tego patcha 85mb ale zatrzymuje się na 78,5mb i dalej już nie pobiera. nie wiem o co chodzi... Czekałem trochę i nic dalej mi nie szło.
Wpisy: 3
Mam problem
Podczas instalacji z płyty na 38% wywala mi cały system (blue screen)
HELLP
Zaobserwowałem ,mimo tego że Instalator pokazuje - 0 %, to gra jest instalowana i rozmiar folderu docelowego zwiększa sie do 7,64GB, tworzy się na pulpicie ikona, ale wszystko z rozszerzeniem, .temp - nie mam pojęcia co z tym zrobić .
Dla osób, które mają problem z "Aktualizacją Plików" spróbujcie kliknąć PPM i "Rozwiąż problem ze zgodnością" i wybrać metodę "Wypróbuj zalecane ustawienia" po tym jak system wybierze nam ustawienia spróbować uruchomić grę. Mi to pomogło.
Edytowany przez: Markowski#2352, dnia 15.05.2012 13:16 CEST
Ten wątek został zamknięty.

Prosimy o zgłaszanie wszelkich naruszeń Kodeksu zachowania, jak np.:

Groźby użycia przemocy. Bierzemy je na poważnie i powiadomimy odpowiednie władze.

Wpisy zawierające dane osobowe innych graczy, jak rzeczywiste adresy, adres e-mail, numery telefonów oraz nieodpowiednie zdjęcia i/lub filmy.

Nękanie lub obraźliwy język. Nie będziemy tego tolerować.

Zasady zachowania na forach

Zgłoś wpis # zamieszczony przez

Przyczyna
Podaj wyjaśnienie (maksymalnie 256 znaków)
Prześlij Anuluj

Zgłoszono!

[Zamknij]