|
|
Od paru dniu szukam już po różnych handlarzach i nie mogę znaleźć "Kamienia duchów", ktoś wie u którego handlarza może się to pojawić ??
|
|
|
W wieży strażniczej poziom 2 jest gość który to sprzedaje, ale pojawia się on dość rzadko.
|
|
|
Odświeżam temat. Czy chodzi o kolesia z którym związane jest też zadanie dotyczące pochwy miecza kogoś tam? Czy do tej lokacji przypisany jest jeszcze inny NPC?
|
|
|
Tak, to ten sam. Myk polega na tym że kamień duchów da się u niego kupić dopiero na Inferno (sprawdziłem). Jest to "czapka" dla mnicha
|
|
|
A tacy cwani? To nic dziwnego ze tej cholernej czapki jeszcze nie widziałem (zresztą sam grat też chyba dość rzadki bo widziałem może ze dwa razy)
|
|
|
Ja kupiłem ten kamień w Domu Osobliwości na normalu.
|
|
|
a kto podpowie co to jest "potężna broń" bo tylko tego mi brakuje
|
|
|
Majchry dla barbarzyńcy. Do kupienia zwykle u tego sklepikarza co sprzedaje tylko broń do cc i pancerze (czytaj u kurdupla)
Tu masz asortyment: http://eu.battle.net/d3/pl/item/mighty-weapon-1h/#type=common |
|
|
Czyli u kogo konkretnie ? :P
|
|
|
Takie małe krasnoludo podobne co marudzi coś o kopaniu, kto by patrzył na ich imiona? :P
We wszystkich 4 aktach masz zawsze w twierdzy: - kurdupla od tradycyjnych narzędzi mordu - pasera / hienę cmentarną od narzędzi typu kastety i łuki - jakieś dziwadło co handluje sprzętem dla magików i pięknisiów (w sumie to ten typ różni się najbardziej między aktami - chudzielec w tristram, grubas w drugim akcie i barbarzyńca w twierdzy) Potężną broń najszybciej kupisz u tego pierwszego, ewentualnie u randomowych kupców spotykanych w interiorze
Edytowany przez: Mandoleran#2255, dnia 14.06.2012 19:08 CEST
|
|
|
To raczej u randomów w terenie. Byłem u wszystkich handlarzy we wszystkich aktach i nikt nie ma potężnych broni...
|
|
|
Spróbuj u tego gościa w A1 przed wejściem do Przeklętej strażnicy (przed questem z uwalnianiem duchów sług królowej Asylii)
|
|
|
Miał to ! Dzięki :) |
|
Mi brakuje i gdzie to jest sklep:
- Broń drzewcowa - Kamień duchów
Edytowany przez: Nitro#2694, dnia 17.06.2012 15:50 CEST
|
|
|
Kamienia szukaj u tych sprzedawców w randomowych lokacjach. Dość rzadkie uprzedzam.
Broń drzewcowa bywa u handlarza bronią (kurdupel) |
|
|
Kamień duchów. Wejdź w waypoint północne wyżyny i idź w lewo-lewy górny róg powinna być strażnica jakaś tam 2 poziomowa. na 2 poziomie powinien być NPC z questem odzyskania pochwy na miecz. Jak go nie ma to reset i od nowa. Po zrobieniu tego Questa on ma do sprzedania kamień duchów. Zajęło mi to chyba z 15 resetów
|
|
|
Mi w wieży gościu pojawił się za 36 razem nie licząc podejść gdzie w ogóle wieży nie było i po wykonaniu jego q nie miał kamienia tylko czapki dla soski więc trzeba mieć też szczęście żeby kamień duchów miał. Gościa znalazłem dopiero na inferno
|
|
Nie tylko tam, kamień duchów zdobywa się od różnych specjalnych sprzedawców, ale nie wiem czy u każdego. W każdym razie ja zdobyłem u innego
|
|
|
Sukces za 3 podejściem ;)
1. Brak kupca 2. Brak wieży 3. Kupiec + kamień dusz ;) |
|
|
Sukces za 3 podejściem ;) Na jakim poziomie trudnosci udalo ci sie kupic? |
Groźby użycia przemocy. Bierzemy je na poważnie i powiadomimy odpowiednie władze.
Wpisy zawierające dane osobowe innych graczy, jak rzeczywiste adresy, adres e-mail, numery telefonów oraz nieodpowiednie zdjęcia i/lub filmy.
Nękanie lub obraźliwy język. Nie będziemy tego tolerować.
Zgłoś wpis # zamieszczony przez |
|
Przyczyna |
|
Podaj wyjaśnienie (maksymalnie 256 znaków) |
|
| Anuluj |