|
|
1. Gdzie występują następujący handlarze:
- vendel płatnerz - larra - Rodger alchemik - adena sprzedawczyni osobliwości - zaven alchemik - halmin alchemik 2. Duchy: - Lucius zdeprawowany - drury brown - duch fecklara - bibliotekarz - trumna jorhna grochama - archiwista 3. Miejsca: a) Akt 1 – zapomniana kopalnia, jaskinia na wyzynach, jaskinia pod studnia, opuszczona sluzbowka, piwnica farmera, lykeion i dom osobliwości b) Akt 2 – tunele skalnego czerwia, tajemnicza jaskinia, zasloniety skarb, legowisko drobiu, skarbiec w krypcie, składzik, burzowa piwnica, komnata zaginionego bozka, grobowiec sardara, niszczejaca krypta, miejska piwnica c) Akt 3 – skład na polu bitwy, odlewnia, pod mostem 4. Dzienniki: a) Akt 1 – pochwa na miecz talika obroncy, notatki adeny, dziennik wiezna, ogłoszenie z królewskiego portu, stary dziennik caaina czesc 2, dziennik despiny, dziennik przywowywacza, szaleństwo, dziennik warriva, dziennik ze starego tristram b) Akt 2 – rozmyslenia sardara, prastary portal, dziennik służącego, obietnice fezuula al.-kazarra, dziennik larry, notatki poltara, poczernialy dziennik, straszliwy bohater, obwieszczenie gwardii imperialnej c) Akt 3 – rozkazy azmodana części 2, raporty z pola walki 5. Wydarzenia: a) Akt 2 – zloto górnika, figurka rygnara, niszczejaca krypta, kapliczka rakanishu b) Akt 3 – hartowanie w ogniu walki, selekcja rannych, ognie chwaly 6. co to za osiagniecie czyli o co w nich chodzi: a) kolo bez fortuny (akt 2) b) zabij 10 wrogow pojedyncza ofiara (wyzwanie szamana – raczej proszę o porade jak to zrobić bo mi się nie udaje) c) niczym woda (mnich j/w tez nie mogę tego zrobić) d) uderz diablo piescia – tez nie wiem niby sciagnalem bron ale i tak laduje umiejętnościami e) demolka – zobacz komunikat za zniszczenie 50 obiektow f) majac takich przyjaciol – zabij 30 przeciwnikow po śmierci pojedynczego zszywanca itd. g) Udało mi się – wydostan się z krypty zanim się zawali (o co chodzi z której krypty) h) Miałem jeszcze czas – j/w tylko w 90 sekund i) Bashaniszu – zabij bashioka w przy pomocy miecza rakanishu |
|
|
Nieźle...tylko na parę pytań odpowiedź znajdziesz już w działach:
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4211014358 i http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4211005715 miejscówki http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4310133690 dzienniki 2 - Duchy spawnują się na Cmentarzu i w kryptach poza Fecklarem (Festering Woods, to chyba po polsku Pola Niedoli) oraz bibliotekarzem i archiwistą (obaj spawnują się w miejscówkach, do których wchodzimy podczas uruchamiania mechanizmu odradzającego Kulla) G i H odnosi się do eventu ze skarbcem w krypcie, który spawnuje się w Kąsających Piaskach. Trzeba po prostu odnaleźć teleport do komnaty ze skarbem, a im szybciej, tym lepiej. D - odkładając broń to jedno, ale trzeba też zdjąć umiejętności z LPM i PPM. Wtedy będzie można wyprowadzić podstawowy cios dłonią. A - To koło fortuny, które spawnuje się na Bezludnych Piaskach. Podchodzisz, aktywujesz koło i losuje Ci nagrodę, przeciwnika, bądź teleport do ukrytej lokacji. 10 takich użyć musisz przeprowadzić, aczkolwiek nagrody mogą się powtarzać i czasem trzeba anielskiej cierpliwości. Ja już mam 9/10 i czekam tylko na jednego przeciwnika.
Edytowany przez: Exclusive#2411, dnia 08.06.2012 13:29 CEST
|
|
|
heh dzieki pozniej bede patrzyl:)
ale mysle ze nie duzo mi zostalo jak na 3 podejscia do gry 2 na normalu i jeden na koszmarze....(mowiac oczywiscie tu o znajdywaniu lokacji i dziennikow + losowych wydarzen) niektore osiagniecia sa poronione ale szczegol a to I lub B? |
|
|
A jak to mozna zrobić? |
|
|
normalnie.......... musisz wyjąć umiejętności z paska na dole i zostanie uderzenie pięścią, tam gdzie masz skille na przciskach myszki |
|
|
Dzis maly zonk, po kilku godzinach poszukiwania Bibliotekarza w koncu go dopadlem, ale gra nie zaliczyla jego zabicia do osiagniecia (ato juz ostatni duch do zabicia). Ktos sie z tym spotkal?
Edit. Po kilku nastepnych godzinach, znaleziony 2 raz, tym razem zaliczylo. 1 raz na normalu fail 2 raz na koszmarze, moze to ma cos wspolnego.
Edytowany przez: Dzikus84#2533, dnia 17.06.2012 19:38 CEST
|
|
|
ma ktoś może screena/yt na potwierdzenie, że skarbiec w krypcie jest na kąsających? albo potwierdźcie zgodnym chórem :)
przed posterunkiem czy za? |
|
|
Ja najczęściej znajdywałem przed posterunkiem, ale równie dobrze może być za posterunkiem. To duża miejscówka i parę lokacji się tam spawnuje.
|
|
|
@Roccat87
1) d3db.com - skarbnica wiedzy. 2) youtube.com opcjonalnie: 3) Zainstaluj sobie EN/GB wersję Diablo 3 - pomoże Ci w dostępie do angielskich nazw potrzebnych do 1) i 2) wchodzisz na youtube i wpisujesz np "diablo 3 Vendel", albo "diablo 3 Halmin" itd itd. Podobnie działa to na d3db. Zaczynasz wpisywać nazwę a "szukajka" zaproponuje Ci wynik. |
d) uderz diablo piescia – tez nie wiem niby sciagnalem bron ale i tak laduje umiejętnościami zdejmij skil ktory masz pod LPM (lewy przycisk myszki) ORAZ musisz miec zdjete obie bronie :) a tu masz troche poradnikow :) http://www.youtube.com/playlist?list=PLCA11F7F613470275 http://www.youtube.com/playlist?list=PLDCBA2581272D9412 |
|
|
festering woods to butwiejący las
|
|
|
dalej nie rozumiem jak zrobic by pozostala sama reka, zdjalem obie bronie, ale uderzeni piesci nie mam, nie rozumiem jak wyjac umiejetnosci spod ppm? |
|
1. włączyć swobodny wybór w opcjach
2. włączyć wybór umiejętności i przy włączonym oknie wyjąć umiejętność z paska |
|
|
dzieki wkoncu zadzialalo
|
Groźby użycia przemocy. Bierzemy je na poważnie i powiadomimy odpowiednie władze.
Wpisy zawierające dane osobowe innych graczy, jak rzeczywiste adresy, adres e-mail, numery telefonów oraz nieodpowiednie zdjęcia i/lub filmy.
Nękanie lub obraźliwy język. Nie będziemy tego tolerować.
Zgłoś wpis # zamieszczony przez |
|
Przyczyna |
|
Podaj wyjaśnienie (maksymalnie 256 znaków) |
|
| Anuluj |