Diablo® III

Przypisywanie umiejętności do klawiszy !

Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy istnieje taka możliwość aby używać 2 umiejętności podstawowych jednocześnie (1p. Myszki i 2p.Myszki z podstawowymi umiejętnościami). Słyszałem, że jest to możliwe. Czy jest to prawda?
Odpowiedz Cytat
Poszukaj w opcjach "Trybu Wyboru"
Odpowiedz Cytat
Dołańczam sie do pytania BUBI
Odpowiedz Cytat
"Dołączam"

Odpowiedź zamieściłem we wcześniejszym poście. Odrobina pomyślunku i samodzielności to receptura na wszelkie problemy.
Odpowiedz Cytat

Prosimy o zgłaszanie wszelkich naruszeń Kodeksu zachowania, jak np.:

Groźby użycia przemocy. Bierzemy je na poważnie i powiadomimy odpowiednie władze.

Wpisy zawierające dane osobowe innych graczy, jak rzeczywiste adresy, adres e-mail, numery telefonów oraz nieodpowiednie zdjęcia i/lub filmy.

Nękanie lub obraźliwy język. Nie będziemy tego tolerować.

Zasady zachowania na forach

Zgłoś wpis # zamieszczony przez

Przyczyna
Podaj wyjaśnienie (maksymalnie 256 znaków)
Prześlij Anuluj

Zgłoszono!

[Zamknij]