Error 3006 - public game timeout

Technical Support
Prev 1 2 3 4 11 Next
A nice blue post would be well received about now
a nice blue fix would b nice now...
Damn there goes my planned d3 evening :(
hotfix... injection is needed...
And to think ppl took free days from work for this....
I've already posted in another thread regarding this issue (i too have yet to down the 3006 Boss).
There is, however, a post on the blizz support website...

http://eu.battle.net/support/en/blog/4651483

tells us just about nothing
"no one remembers if a game is late, they only remember if a game is great"

they also remember when a game is BUGGY as f*ck and unplayable.
So I guess, GOOD NIGHT
The fact that i can play on "the americas" is just a kick in the teeth too...
It will be so funny and sad at the same time when i wake up tommorow and get same message
same here. just had like a liter of coffee and then my plans for the night got ruined by 3006 :)
Re-bump... Still cannot log in!

Fix please!
This is the point where they need to reassure us that they are doing something to help the situation.

What kind of company leaves the customers in the dark like this...
le sigh. ive been trying to get this to work for two days now. im just wasting my time on my wasted money at this point. somebody tell me when im really allowed to play the game. i hope its soon.
I tried with my friends computer with my account and same error 3006. his account works fine tho with his computer and mine. So the problem is in the account and so blizzard should do something to it (boot account etc.)
It's fixed for me! did nothing special, login just worked again.
same problem here im loading for the game and when i do alt f4 i got this error after im goin to log in my account, after 2 hours i got the same error please fix this!
Are peaople still having this problem or ahve Blizzard fixed it ?

since I just got it, playing WD in actII hell. was queueing for a public game and sat on the loadingscreen for 10min, alt+f4:d it and got the error 3006 when I tried to logg back
i am now having this issue as well for the last hr and a half =/ even after the sewrver went down for maintenence
Hello,

We are looking into this issue and our development team is working on a solution.

However you may be able to resolve this by resetting or changing the password on your account.

Also try flushing your DNS cache:

Disconnect the power from your modem or router device for five minutes and then reconnect. Once your connection is back, flush your Domain Name System (DNS):

[Windows XP]

- Click Start and then Run
- Type cmd in the run box and click OK
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

[Windows Vista/7]

- Click Start, then Programs, then Accessories and then locate 'Command Prompt'
- Right-click on 'Command Prompt' and left-click on 'Run as Administrator'
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

Join the Conversation

Return to Forum