Problems logging in.

Technical Support
So im wondering if anyone else is having problems.

I put in my Email/Pass and try to log in.
It says "Connecting" and almost instantly says Success like usual. But it doesnt move on from that and just sticks on "Success!". When i then click Cancel, it changes to "Retrieving Realm List".
It then just stays like that for ages and doesnt log me in.

Been trying to get on for like an hour and half now and still nothing.
Anyone else having/had this problem before?
just started getting this problem now.

Logged in for a couple of hours fine earlier, then get this issue
Had this problem all last night and still getting it this morning. Which ISP are you guys with?
I have this problem as well so glad its not just me thats getting it =] im using the universitys wireless for my isp since i have no way to connect to wired here. know my bfs works cz tried my acc on his pc. Its typical of my luck when i decided to come back to WoW after like 2 or 3 years xD speed i have on wireless is 54mbps. submitted a ticket so we'll see what happens
Still having this problem, stuck on success, then click cancel and then stuck on retrieving realm list.
I was playing this morning absolutely fine
sent ticket n they suggested deleting cache n wtf files. did that it didnt work so awaiting a reply on it adm to see if i can do anything else. also suggested interface folder but i havent got one
Just tried that as well, didnt work either.

I also had a reply to reset user options in the options menu.
This also didnt work
ive reinstalled it as well and it hasn't done anything to it n it still sticks :( n no ones replied to my added replies. Can we get an admin to tell us whats wrong with it? i dont want my 25 quid goin down the drain im a student :(
Hi there,

Could you try flushing your DNS.

Power off your modem/router for 5 minutes, turn it back on and then perform this command.

Windows XP:
- Click Start and then Run
- Type cmd in the run box and click Ok
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

Windows Vista / 7:
- Click Start, then Programs, then Accessories and then locate 'Command Prompt'
- Right-click on 'Command Prompt' and left-click on 'Run as Administrator'
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

If that doesn't work, can you check that the software isn't being blocked by any Firewalls? Make sure there's exceptions in your firewall for the World of Warcraft Launcher, wow.exe and wow-64.exe programs.
Hi there,

Could you try flushing your DNS.

Power off your modem/router for 5 minutes, turn it back on and then perform this command.

Windows XP:
- Click Start and then Run
- Type cmd in the run box and click Ok
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

Windows Vista / 7:
- Click Start, then Programs, then Accessories and then locate 'Command Prompt'
- Right-click on 'Command Prompt' and left-click on 'Run as Administrator'
- In the Command Console window that has appeared type: ipconfig /flushdns
- After typing the above command, press Enter to execute it and then close the window

If that doesn't work, can you check that the software isn't being blocked by any Firewalls? Make sure there's exceptions in your firewall for the World of Warcraft Launcher, wow.exe and wow-64.exe programs.


Nope, this doesnt help at all :/
Ive tried flushing it, renewing it.

Also tried deleting the Cache and updated the WTFRealm list.
Double checked my firewall and thats perfect, Diablo3 and SC2 works.
Its just WoW that has issues, seemingly all the time.

Join the Conversation

Return to Forum