|
Community
|
Edytowany przez: Kapeselus, dnia 10.03.11 15:25 (UTC)
Czy potrzebuję konta Battle.net, aby grać w demo StarCraft II: Wings of Liberty?
Nie potrzebujesz ani konta Battle.net, ani połączenia z internetem, aby grać w demo StarCraft II: Wings of Liberty. Oba będą jednak potrzebne, jeśli zechcesz ulepszyć grę do pełnej wersji. Czy w wersji demo mogę wypróbować kampanię dla jednego gracza? Do twojej dyspozycji będą pierwsze trzy misje z epickiej kampanii dla jednego gracza w StarCraft II: Wings of Liberty. Pomożesz Jimowi Raynorowi i jego grupie bojowników o wolność uciec z Mar Sary i podjąć pierwsze kroki, które wpłyną na losy całej galaktyki. Pełna wersja gry zawiera całą kampanię oraz jeszcze więcej filmów, a także daje możliwość dostosowania swojej armii do własnego stylu gry, dzięki szerokiej gamie dostępnych badań, ulepszeń technologicznych i nie tylko. Więcej szczegółów można znaleźć w omówieniu kampanii, dostępnym na naszej stronie społecznościowej. Prosimy pamiętać, że stopień postępu kampanii nie zostanie przeniesiony z wersji demo do pełnej wersji gry. Czy demo zawiera tryb dla wielu graczy? W wersji demo niedostępna jest rozgrywka w trybie dla wielu graczy, ale możesz spróbować swoich sił w starciu z komputerowym przeciwnikiem w trybie potyczki. Pełna wersja gry odblokowuje dostęp do wszystkich opcji w trybie dla wielu graczy, takich jak system automatycznego dopasowywania graczy, ligi i rankingi, rozgrywka w trybie własnej gry i nie tylko. Które rasy dostępne są w trybie potyczki? Tryb potyczki oferuje możliwość gry terranie kontra terranie. Aby zagrać protosami lub zergami potrzebna będzie pełna wersja gry. Ile map jest dostępnych w trybie potyczki? Tryb potyczki w wersji demo oferuje ograniczoną liczbę map do wypróbowania. Pełna wersja gry zawiera kilkadziesiąt map do trybu dla wielu graczy. Jak długo mogę grać w wersję demo? Możesz grać wersję demo tak długo, jak tylko chcesz. Nie ma limitu czasu i dostęp do wersji demo nigdy nie wygasa. Chcę kontynuować walkę przeciwko Arcturusowi Mengskowi i rywalizować z milionami innych graczy na Battle.net! Czy istnieje jakiś prosty sposób na ulepszenie mojej gry do pełnej wersji? Tak się akurat składa, że istnieje! Wystarczy kliknąć w przycisk „Ulepsz” w grze (który jest taki ładny i duży, że nie możesz go przegapić!), a zostaniesz przeniesiony/a na stronę Battle.net, gdzie możesz się zalogować lub stworzyć konto Battle.net, kupić pełną wersję StarCraft II: Wings of Liberty, dodać tę grę do swojego konta i ściągnąć pełną wersję gry do zainstalowania. Gdzie mogę znaleźć więcej informacji na temat gry StarCraft II: Wings of Liberty? Sekcja gra na naszej stronie społecznościowej StarCraft II zawiera obszerny poradnik dla początkujących, dokładne opisy wszystkich jednostek w grze oraz postaci i planet w sektorze Koprulu i wiele, wiele więcej przydatnych danych. Powodzenia i dobrej zabawy! |
10.03.2011
|