|
Community
|
W tym pełnym radości i lenistwa okresie świątecznym nie wszyscy mieli równe szanse, aby w pełni poświęcić się swojej ulubionej grze i osiągnąć postawione sobie na ten rok cele w sektorze Koprulu. Jednak co by nie było, przed nami kolejny rok i chcielibyśmy wiedzieć: jakie wyzwania w StarCraft II stawiacie sobie na 2012 rok?
Wesołej reszty okresu świątecznego i iście legendarnego Nowego Roku! |
28.12.2011
|
|
Wbić do diamentu!!!
Chociaż będzie to ciężkie, biorąc pod uwagę, że Diablo III niedaleko... |
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Edytowany przez: szymcioooo, dnia 28.12.11 16:51 (UTC)
Wbić do diamentu!!! Zdążysz Vertax, zdążysz - na D3 jeszcze trochę zaczekamy. A ze swojej strony postawiam rzadziej zaglądać na fora i przestać tak niecierpliwie wyglądać na D3 i Hots, a także nie wierzyć w słowo "soon" od Blizzarda. Postanawiam także (gdyż wczoraj odinstalowałem) ponownie zainstalować SC2 dopiero gdy wyjdzie DOTA, lub też obiecane nowe wyzwania, lub Hots. Tylko, że jak siebie znam, na postanowieniu się skończy i długo bez SC2 nie wytrzymam... ;) |
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Nie grać już nigdy w Starcraft2 :P
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
W 2012 mam zamiar zdobyć avatar Królowej Kerrigan co będzie oczywiste oraz osiągnąć skilla na poziomie min mid mastera. Będzie ciężko, ale przy dobrej motywacji i odrobiny pracy mam nadzieję, że się uda.
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Ja za duży już jestem, żeby cokolwiek na nowy rok postanawiać ponieważ z doświadczenia wiem że to i tak bierze w łeb;-)
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
rzucić fajki
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Wyjść wreszcie z platyny...
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Jak wyzej. I jakas pierwsza 50tka w diamencie.
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Wygrać dreamhacka, potem mlg, może gsl...
no taki żarcik. hehe. Fajnie byłoby wbić mastera. Raz już byłem blisko, ale potem spadek formy brak czasu na sc...i teraz robie tyły w diamencie. |
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Selen, nie wyjdziesz. Ja też nie wyjdę. Ta liga jest nie do przeskoczenia ;)
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
grandmaster :>
|
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
W 2012 obiecuje sobie wbić ligę arcymistrzowską ;)
(Proszę ludzie nie gaście mnie) |
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Moim postanowieniem noworocznym jest skończyć z narkotyzującymi grami typu crysis2 i odstawić wreszcie Playstation3 i dorosnąć ^^
Tak Cie kocham Playstation3 RULEZ jestem dzieckiem NEO :DDD |
28.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Wejście minimum do Diamentu. W 2 sezony z brązu do goldu. Dosyć szybko.
|
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Przyczynić się do powstania czegoś nowego w Starcrafcie (może zainspiruje Blizza jakimś pomysłem).
Oczywiście przejść kampanię zergów na poziomie brutalnym (HotS coraz bliżej). I zdobyć sobie jakiś inny równie plugawy avatar :) |
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Wreszcie zrozumec Sc2 i byc pro jak wy :P
|
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
To samo mówiłeś o brązie:P |
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
Ja już wypełniłem postanowienie . Które udało mi się wczoraj wykonać . Nie spodziewałem się , że tak szybko (albo w tak długim czasie) udało mi się (wreszcie) coś napisać na forum .
Od roku miałem wyłączoną funkcję pisania . I nie mogłem nic napisać . Po roku starań mnie i Supportu i administracji forum , znaleźliśmy problem . Wyłączona możliwość pisania na forum ;) . Więc już bez problemu , się tą opcje włączyło . I oto jest mój pierwszy post na forum StarCraft 2 . A może jednak jakieś postanowienie się przyda . To może wbić do ....diamentu ;) |
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|
|
A ja chciałbym dobić do platyny ;P
|
29.12.2011
Zaloguj się, by ocenić
|