Still getting Error 3007

Technical Support
I'm still getting Error 3007 it didn't get resolved and its getting faster it seems, I can get a 3007 error log in and less then a minute get it again it once did it to me 4 times in a row anyone have any idea how to fix it'll be appreciated thank you :)
Rosezz,

The error 3007 message isn't an error in and of itself, it's just telling us your connection couldn't be maintained and was dropped. It doesn't tell us why nor does it really provide any clues so basic connection troubleshooting steps should be followed.

The most common issue is due to a poor wireless connection so if you happen to be using wireless, we really want you to try using a wired connection instead, even if it's only temporary so we can see if it solves it or not. If it does, we can then go back to wireless and try to improve upon it using various methods.

_________________________________________________________
I'm available in the forums Tuesday - Friday, 11 am - 8 pm Pacific Time
Saturday 10 am - 7 pm Pacific Time
Feedback? - https://www.surveymonkey.com/s/Omrakos
Yeah error 3007 is very common from yesterday for me, but i didn't change anything at my computer settings, everything else on the internet works fine but D3!!!
It seems it is NOT a poor connection foult.
I have to agree, Error 3007 has been my most common error and by now I haven't been able to login and play for about two days now. It's a shocker!
I'm also getting constantly disconnected with error 3007.
I know it's not my internet because when I play a different game, it's completely fine.
I get ''code 3007'' since a bit before 2patches back.

Still not resolved.. and I have executed the troubleshooting wich got me no further.

I usually don't post too much but this is really starting to bug me since it's loads fun to abort out of nothing. ty, best regards
I also still have the same problem.
-Drivers are all up to date
-No bloatware from third parties (like MSI/Qualcomm software)
-Nothing running on the background (programs/processes)
-Not using WiFi
-Router is fine (and updated)

Internet is fast enough and runs smooth as a smoothie here, no games give me any problems except Diablo 3. I managed to lessen the problem by disabling the Battle.net launcher, but I still get DC's. One of them killed my hardcore character, but I'm not too pissed about that since it was a lowby.

The odd thing is that it actually completely disconnects my network. I only have that problem with Diablo. (haven't played WoW yet on this PC). Not a single other game or program does it.
Same, every 20 mins or so d/c. Wired connection. no issues with any other game.
I would like to mention that tracert/pathping both time out after reaching
adm-b4-link.telia.net [213.155.137.215]
By this, ..it is not resolve?! TY!
C`mon man someone from blizz need to solve this, i can`t play because of discnnn and error 3007!!! DO SOMETHING BLIZZZ for !@#$'s sake

Pathping

Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233]
over a maximum of 30 hops:
0 s1ckunden-PC [192.168.0.100]
1 10.0.0.1
2 10.30.3.1
3 br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.94]
4 buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
5 prag-bb1-link.telia.net [62.115.143.174]
6 hbg-bb1-link.telia.net [213.155.131.214]
7 adm-bb3-link.telia.net [80.91.253.142]
8 adm-b4-link.telia.net [213.155.134.181]
9 * * *
Computing statistics for 200 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 s1ckunden-PC [192.168.0.100]
0/ 100 = 0% |
1 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% 10.0.0.1
0/ 100 = 0% |
2 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% 10.30.3.1
0/ 100 = 0% |
3 8ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.94]
0/ 100 = 0% |
4 45ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
0/ 100 = 0% |
5 27ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% prag-bb1-link.telia.net [62.115.143.174]
0/ 100 = 0% |
6 38ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% hbg-bb1-link.telia.net [213.155.131.214]
0/ 100 = 0% |
7 46ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adm-bb3-link.telia.net [80.91.253.142]
0/ 100 = 0% |
8 41ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adm-b4-link.telia.net [213.155.134.181]

Trace complete.
i have the same problem with you

My game works fine before the patch, no lag and no disconnect problems

But after the patch, my game constantly got really high ping and then my game disconnect from the server. with the same error 3007. Also my internet connection is completely disconnect everytime i got error 3007.

For other games, the internet connection is fine but not in diablo. so the problem is probably caused by diablo 3 it self, please blizzard do something.
Hello. I am new here in the forums but i am always getting the same error 3007 every 10 to 15 minutes of gameplay plz help blizzard
Getting the same error.. wired connection. Been getting it for the last 2days, internet is running well, tried all the quick fixes.

Tried my mac and also it was disconnecting
Hello all,

We are not aware of any issue with the servers that cause disconnection. Let's run some troubleshooting steps, and I'll ask you for some information if the problem persists.

Please, start by following these steps:
battle.net/support/article/7500077

If you still get disconnections, please post the following information:

- Country/City:
- ISP:
- Traceroute: battle.net/support/article/496
- Pathping: battle.net/support/article/718

It's important that you do the pathping and traceroute immediately after a disconnection. That way is more likely that the problem shows up in there.

___________________________________________________________________
Got feedback about the support I'm providing? Leave your comments here!
Still geting the error i did a tracerout here the result

Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms 1 ms 10.0.0.1
2 3 ms 2 ms 1 ms 10.30.3.1
3 6 ms 6 ms 6 ms br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.94]
4 20 ms 20 ms 20 ms buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
5 20 ms 20 ms 20 ms prag-bb1-link.telia.net [62.115.139.36]
6 34 ms 33 ms 34 ms hbg-bb1-link.telia.net [213.155.133.48]
7 45 ms 40 ms 41 ms adm-bb3-link.telia.net [213.155.136.158]
8 44 ms 43 ms 46 ms adm-b4-link.telia.net [213.155.137.213]
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.
And pathping.

Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233]
over a maximum of 30 hops:
0 s1ckunden-PC [192.168.0.100]
1 10.0.0.1
2 10.30.3.1
3 br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.94]
4 buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
5 prag-bb1-link.telia.net [62.115.139.36]
6 hbg-bb1-link.telia.net [213.155.133.48]
7 adm-bb3-link.telia.net [80.91.248.246]
8 adm-b4-link.telia.net [213.155.137.205]
9 * * *
Computing statistics for 200 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 s1ckunden-PC [192.168.0.100]
0/ 100 = 0% |
1 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% 10.0.0.1
0/ 100 = 0% |
2 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% 10.30.3.1
0/ 100 = 0% |
3 7ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.94]
0/ 100 = 0% |
4 46ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
0/ 100 = 0% |
5 23ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% prag-bb1-link.telia.net [62.115.139.36]
0/ 100 = 0% |
6 47ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% hbg-bb1-link.telia.net [213.155.133.48]
0/ 100 = 0% |
7 35ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adm-bb3-link.telia.net [80.91.248.246]
0/ 100 = 0% |
8 40ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adm-b4-link.telia.net [213.155.137.205]

Trace complete.

EDIT

So i did a test with Selective Startup and disabled services and it works now error no dc`s, everything goes nice and smooth, what could it be ? my utorrent ? or what
hi .im still getting the 3007 error here is my tracer test and pathping test

Portugal
ISP : Nos

Tracer

1 <1 ms <1 ms <1 ms zonhub.home [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 7 ms 7 ms 6 ms 10.137.200.97
4 8 ms 7 ms 7 ms 10.255.48.78
5 42 ms 41 ms 42 ms 195.219.185.29
6 49 ms 42 ms 41 ms if-1-3.tcore1.SV8-Highbridge.as6453.net [80.231
158.30]
7 44 ms 42 ms 43 ms if-19-2.tcore2.L78-London.as6453.net [80.231.13
.22]
8 39 ms 40 ms 39 ms if-15-2.tcore2.LDN-London.as6453.net [80.231.13
.118]
9 40 ms 40 ms 40 ms ldn-b5-link.telia.net [62.115.9.173]
10 83 ms 42 ms 42 ms ldn-bb1-link.telia.net [80.91.246.96]
11 47 ms 47 ms 46 ms adm-bb3-link.telia.net [213.155.136.117]
12 46 ms 45 ms 44 ms adm-b4-link.telia.net [213.155.137.193]
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * Transmit error: code 1232.

Trace complete.

pathping

Tracing route to 213-155-155-213.customer.teliacarrier.com [213.155.155.213]
over a maximum of 30 hops:
0 Slamory-PC.home [192.168.1.3]
1 zonhub.home [192.168.1.1]
2 * * *
Computing statistics for 25 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 Slamory-PC.home [192.168.1.3]
0/ 100 = 0% |
1 0ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% zonhub.home [192.168.1.1]

Trace complete.

im still getting frequently disconnects plz blizzard resolve this situation .
same problem error 3007 all the time. plz solve it.
seems like no one care`s about our problems, i posted 6 day`s ago and no answer, awesome stuff.

Join the Conversation

Return to Forum