<Huittisten Lihapojat> Finnish Guild/Suomi kilta

Ragnaros
<Huittisten Lihapojat> Finnish Guild/Suomi kilta PvE/PvP

Tervehdys Ragnaroksen pelaajat!

Kilta tarjoaa uudessa lisäosassa aktiviteettia suomalaisille, keneltä porukka vielä puuttuu. Tarkoitus on jatkaa vahvaa suomalaista yhteisöä ja yhdessä pelaamista mitä olemme tehneet pelin ensimmäisestä osasta asti. Mikäli olet suomalainen ja vailla kiltaa/haluat uutta, ota yhteyttä. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita. Rennon ja opettavaisen ilmapiirin myötä pääset peliin kiinni tehokkaasti.

Tarjoamme viihtyisän suomalaisen ympäristön ja rennon ilmapiirin. Killasta löydät helposti esimerkiksi Arena kaverin ja tulevaisuudessa tiimejä myös vähän totisempaan ratingin nostoon. PvE toiminta on myös ollut pieneksi suomikillaksi tehokasta, Curvet (HC argus) saatu kaikille halukkaille ja muita vetoja. Killasta löytää helposti boosteja ja muita apuja arjen hankaluuksiin, kuten kiltapankin tarjoamia hyödykkeitä: korjauskuluja, flaskeja, glidereita, materiaaleja.

PVE
PvE pelaaminen on keskuudessamme uudistunut lähes jokaisessa lisäosassa. Nyt Mythic + (+15) on ollut jokaiselle halukkaalle killan jäsenelle viikottain farmissa. Raideista olemme ansiokkaasti tuhonneet kaikki ja viimeisimmästä Antoruksesta olemme hakeneet Curvet (HC argus) kaikille halukkaille. Pelaaja määrästä riippuen olemme vetäneet niin rentoja, normaali vetoja, vähän hikisempiä HC vetoja ja osa poikaista myös Mythic vetoja (ei full Guild run). Pääpainona kuitenkin yhdessä tekeminen ja hauskanpito.

PvP
Tällä hetkellä PvP rosteri on suppea, mutta innokas ja tehokas. Olemme saaneet muutamia Elite acheja farmattua (2k+), 3v3 mountit kaikille halukkaille, perus viikon pelit, muutamia World PvP tapahtumia sekä RBG ja premade BG vetoja. RBG vedot on jäänyt noin 1700+ ratinkiin, pienen rosterin kautta.
Ratingin nostaminen ja oppiminen paremmaksi pelaajaksi kuuluvat arkeemme ja kilta etsii myös joukkoon taitavia pelaajia. Uuden Honor systeemin kanssa PvP on palkitsevampaa, joten miksi et pelaisi voitokkaasti hyvässä porukassa.

Historia

Killan historia on jakautunut moneen lisäosaan. Alkuperäisestä rosterista on myös kavereita jäljellä, jotka aloittivat jo 2005. Kilta päätyi lopulliseen muotoonsa 28.11.2015. Nimet ovat vaihtuneet useasti, ja tällä hetkellä nimenä menee Huittisten lihapojat. Edellinen ja ehkä paremmin serverillä tunnettu nimi oli Tarren Mill Templars. Killan johto koostuu alun perin vanhojen suomikiltojen, Unfairin, Cthulhun, Andromachen jäsenistä sekä Brozebeard realmin Awakened guildin leadereista höystettynä uusilla pelaajilla. Liidereiden pelihistoria alkaa jo vanillasta ja pidempiä taukoja pelaamisesta ei ole ollut. Killasta löytyy siis aktiviteettia hiljaisinakin aikoina.

Trade chatissa emme paljoa mainosta, joten yhteyden ottaminen ingamessa käy whispereiden kautta. Kenelle ilmottautua? Whisp/ Überalles, Axu, Hiluman, Tronki ja Espin tai ole yhteydessä whispereillä onlinessa oleville jäsenille niin saadaan hakemus eteenpäin

Tervetuloa rinkiin!

Realm: Ragnaros, Horde
Terffetuloa realmille, tainoh, ootte vissii hetken jo ollukki mut anyways. Mukava että ragnalla jotain suomitoimintaa meidän lisäksi ilmestynyt, WoD tuntui kaatavan suomikillat melko tehokkaasti ainakin ragnalta ;(

Äristään kun törmäillään sermurilla.
Jou! Kiitoksia, juu ollaan täällä jo vanillasta asti pyöritty, mutta nyt tälläsissä merkeissä :) Toivottavasti Legionissa saataisiin boijjaat yhteen pelaileen!

Öristään pois ja oikein hiljaisina aikoina vaikka yhteistyötäkin! ;)
Vieläkö on kilta / raidi toimintaa servolla? Tauon jälkeen paluu ja suomi raidi kiltaa miettinyt. Tällä hetkellä khadgar servolla mutta ei sieltä tunnu sopivaa löytyvän, (varsinkin klo aika ongelmia) niin servon vaihto taitaa olla edessä.
02/01/2018 20:31Posted by Itseperkele
Vieläkö on kilta / raidi toimintaa servolla? Tauon jälkeen paluu ja suomi raidi kiltaa miettinyt. Tällä hetkellä khadgar servolla mutta ei sieltä tunnu sopivaa löytyvän, (varsinkin klo aika ongelmia) niin servon vaihto taitaa olla edessä.


@itseperkele, khyllä on. Pahoittelut etten huomannut kysymystä aikaisemmin, ei tule foorumeilla niin paljoa pyörittyä. Mukaan vaan koittamaan, rinkiin mahtuu.

Linkkinä uus topic aiheesta että menee etusivulle.
https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17620242286#post-1

Join the Conversation

Return to Forum