<Tarren Mill Templars> Finnish Guild/Suomi kilta

Ragnaros
<Tarren Mill Templars> Finnish Guild/Suomi kilta PvP/PvE

Tervehdys Ragnaroksen pelaajat!

Kilta tarvitsee lisää suomalaisia ja tarkoitus on olla Legionissa vahva suomalainen yhteisö. Mikäli olet suomalainen ja vailla kiltaa/haluat uutta, ota yhteyttä. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita. Rennon ja opettavaisen ilmapiirin myötä pääset peliin kiinni tehokkaasti.

Tarjoamme viihtyisän suomalaisen ympäristön ja rennon ilmapiirin. Killasta löydät helposti esimerkiksi arena kaverin ja tulevaisuudessa tiimejä myös vähän totisempaan ratingin nostoon. (Osa pojista tauolla ja palaa Legionissa). PvE toiminta on myös alkanut, josta lisää ingamessa. Killasta löytää helposti boosteja ja muita apuja arjen hankaluuksiin ja kiltapankki tarjoaa korjauskuluja, flaskeja, glidereita, materiaaleja ja muita arkipäivää helpottavia asioita.

PvP
Tällä hetkellä vähäisen jäsenmäärän takia olemme saaneet farmattua 3v3 mountteja, pelattua viikon arenat, muutamia World PvP tapahtumia sekä Premade BG:eitä.
Ratingin nostaminen ja oppiminen paremmaksi pelaajaksi kuuluvat arkeemme ja kilta etsii myös joukkoon taitavia pelaajia.
Legionissa tavalliset BG:t tulevat olemaan suuremmassa osassa uuden Honor systeemin seurauksena, joten miksi et pelaisi voitokkaasti hyvässä porukassa.

PvE pelaaminen on nyt uudistunut. Saimme Bronzebeard realmilta vahvistuksia aloittamaan PvE rosterin. Lisä infoa saa ingamessa, Who listaan hauksi Tarren Mill Templars ja whisperiä jäsenille niin saadaan asiat kulkemaan. Tervetuloa mukaan! (:

Historia
Killan historia on jakautunut moneen lisäosaan ja kilta päätyi loppuliseen muotoonsa 28.11.2015. Killan johto koostuu alun perin vanhojen suomikiltojen: Unfairin/Cthulhun/Andromachen jäsenistä sekä Brozebeard realmin Awakened guildin leadereista höystettynä uusilla pelaajilla. Liidereiden pelihistoria alkaa jo vanillasta ja pidempiä taukoja pelaamisesta ei ole ollut eli killasta löytyy aktiviteettia hiljaisinakin aikoina. Valitettavasti liian moni suomikilta kuolee, joten päätettiin laittaa kaveriporukalla pystyyn kilta, joka ei kaatuisi kokonaan.

Tervetuloa rinkiin! (;

Trade chatissa emme paljoa mainosta, joten yhteyden ottaminen ingamessa käy whispereiden kautta. Kenelle ilmottautua? Whisp/ Überalles, Axu, Ravager, Clover tai ole yhteydessä whispereillä onlinessa oleville jäsenille.

Realm: Ragnaros, Horde
Terffetuloa realmille, tainoh, ootte vissii hetken jo ollukki mut anyways. Mukava että ragnalla jotain suomitoimintaa meidän lisäksi ilmestynyt, WoD tuntui kaatavan suomikillat melko tehokkaasti ainakin ragnalta ;(

Äristään kun törmäillään sermurilla.
Jou! Kiitoksia, juu ollaan täällä jo vanillasta asti pyöritty, mutta nyt tälläsissä merkeissä :) Toivottavasti Legionissa saataisiin boijjaat yhteen pelaileen!

Öristään pois ja oikein hiljaisina aikoina vaikka yhteistyötäkin! ;)
Vieläkö on kilta / raidi toimintaa servolla? Tauon jälkeen paluu ja suomi raidi kiltaa miettinyt. Tällä hetkellä khadgar servolla mutta ei sieltä tunnu sopivaa löytyvän, (varsinkin klo aika ongelmia) niin servon vaihto taitaa olla edessä.

Join the Conversation

Return to Forum