Svenska spelare.

Looking for Players – PvE
Tjena.

Vi är 5 wow veteraner som söker folk för att köra raids. Man kan ju tycka att vi borde gå med i ett raiding guild isåfall, men vi har alla jobb/barn och kan helt enkelt inte binda upp oss till en raiding guild.

Vi har lirat i ungefär en månad i Legion efter ett längre upphåll och vi puggar ihop till några raids ibland men mest av allt kör vi 5manna mythic.
Vi vill inte rekrytera någon till vårat guild utan vi söker helt enkelt andra svenskar i en liknande situation som vi kan gå ihop med och köra normal och HC raids med. Vi vill slippa allt strul med Curve och folk som lämnar mitt i raiden. Det vi är ute efter är väl en form av raiding team, fast inte nödvändigtvis i samma guild.

Vi sammarbetar gärna med solo spelare eller ett helt gäng spelare. Våra enda krav är att om man ska vara med å lira en kväll så ska man ha de vanliga sakerna med sig. Flask, buffmat och enchantad gear. Som så många säger så är vi casual och friendly, till skillnad ifrån de flesta andra så är vi verkligen det. Att joina en av våra runs för att sedan bete sig som ett rövhål och gnälla på någon som gör ett fel kommer tyvärr inte resultera i ett roligt drama krig, utan det blir bara en kick och en ignore. Hur bra du än är.

Så för att avsluta. Är du en casual som vill raida med inte har tid med ett vanligt raiding guild eller kanske en trevlig mythic 7/7 3/3 som vill lira lite med sin alt så kan du/ni adda mig på Real id: Crille#1453
Vi kör mestadels helg kvällar!
Va inte blyg nu. skicka en /w!
Har addat! nemessiz#2885
Vet att posten är över ett år gammalt, men spelar ni fortfarande?
Addat dig!
/Veila
Vanheim.se
Tja, spelar ni fortfarande ?:)

Join the Conversation

Return to Forum