[H] <Magister Dixit> Rekryterar

Twisting Nether
We are a Swedish guild, the info below will be in that language.

Raid: 2 kvällar i veckan 20-23. Onsdag, Söndag.
Progress 7/7M, 2/3M, 4/10M, 5/9M

Om oss
Vi är ett svensktalande guild som grundades på Twisting Nether under Wrath of the Lich King och om man får tro WoWProgress så är vi serverns äldsta aktiva svensktalande raidingguild.

Med över 150 unika guildmedlemmar är vi en levande guild som gör mer än bara raidar. Folk jagar achievements, pvpar, kör dungeons, M+, pet battlar, trollar och är aktiva i guildchat och på Discord.

Raiding

Vi har en fungerande roster och tar i detta skede endast emot enstaka ansökningar, det vi söker hålls uppdaterat på denna sida. Även om din klass inte finns med så kan det vara av intresse.

Vi raidar onsdagar 20.00-23.00 och söndagar 20.00-23.00.

Vi har även raids för alla medlemmar på fredagar, perfekt tillfälle om man vill prova på raiding eller bara ha lite kul en stund.

Kontakta Mozungo#2332(RL) eller putte#2463(GM) vid frågor.
Bump
.
Bump
Vi söker speciellt nån healer eller två, gärna resto shaman eller holy paladin.
Holy paladin, en tank och ev. nån dps sökes.
Bump
Tank + några dps vore fint!
Range dps sökes, gärna mage/hunter. Även en resto shaman finns på önskelistan.
vi är 2 st högt erfarna cutting edge spelare som börjar up nu igen i tos varit lite slapt i tos då vi inte haft guild elr spelat specielt mkt. vi har curve men ingen mythic exp i tos. men cutting edge i andra raids som EN nästan tov. och givetvis cutting från Soo och HFC sen clearat lite och hc och mythic ända från tbc/wotlk vi är nuvarande. disc/holy (jag) och en resto druid som håller på att lösa req för mythic men har raidat med mig sen begining of days. så om ni behöver 2 st hög preseterande healer med 100% attendece och kunskap av class så är det hos ni letar efter.

Join the Conversation

Return to Forum