Efekt po lagu

Pomoc techniczna
Nawet prze teleportować się nie da i to w szczelinie nefalemów.
Stracone 5 kluczy :p
http://imgur.com/5omRiFV
Witam,

Czy był to jednorazowy błąd?
Myślę, że i tak zostanie to przekazane wyżej przez Madkipara :).
Niestety nie ma możliwości odzyskania straconych kluczy.

Dziękuje za raport.
Pozdrawiam.
a próbowałeś wykonać skok ? teleport nie zawsze działa ale już wykonanie skosku np na barbarzyńcy zawsze pomagało i mogłem dalej biegać ewentualnie odczekać pare minut i biegać dalej ... jak widać wolą wydawać nowe patche zamiast usprawniać rozgrywkę ;)
Tak pierwszy raz mi to się zdarzyło dodam że jak zminimalizuję grę to po przywróceniu skille czy itemy w plecaku ich obrazki pojawiają się z opóźnieniem.
Radeon Sapphire HD 7790 DUAL-X OC wersja sterowników 14.6
Niestety skille nie reagowały ani shift + lewy czy prawy przycisk myszy, dodatkowo okienko z umiejętnościami było puste tak jakby zaczynałbym nową postacią ale po najechaniu kursorem wyświetlały mi się ich obrazki z opisem
spoko też mam tą przypadłość że po zminimalizowaniu i powrocie dosłownie wszystko znika i albo po chwili (dłuższej) samo się pojawia albo po najechaniu kursorem ;) niestety ale błędów przybywa coraz więcej a gra się sypie coraz bardziej ale spoko zamiast usprawnień dostaniemy kolejny patch nerfiący grę a gracze po raz kolejny zostaną olani ;)

jedyne co mogę tobie poradzić to zachować naprawdę ogromnie wielki stoicki spokój bo nic innego w tym przypadku Tobie nie pomoże z uwagi na to że to nie są błędy z Twojej winy a rzecz techniczna ze strony blizza i póki oni nic z tym nie zrobią to tak będzie ;) ja do tej pory łapię freezy połączone z szalejącym pingiem, blokowaniem postaci a skończywszy na opóźnionym wyskakiwaniu itemów z potworków lub zablokowaniem potwora i niemożliwością zabicia go ;)

poniższy screen przedstawia potwora którego usiłuję zabić ale niestety jego nazwa z paskiem życia się nie wyświetla, ja nie zadaje mu żadnych obrażeń a ten stoi jak słup soli i tylko oddycha -.-

http://imgur.com/InJqmwh
http://imgur.com/g5Bv5aB
Witam MAT!

Dziękuję za raport.

Zostanie on przekazany do zbadania.

Pozdrawiam

------------------------------------------------------------------
Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem, a ankieta jest poniżej:
Oto i ona!
O i ja też mam tak z potworami ale nie atakują i tylko stoi jak słup.
Ping też czasem mi głupieje co ciekawe tylko tam gdzie potwory czyli w trakcie akcji.
A obrazki bo przypomniało u mnie mają tak od 2.0.5
Z ostatniej chwili http://imgur.com/uzeYXU3 było dwóch ale jeden znikną.
15.06.2014 16:18Wpis zamieszczony przez: MAT
O i ja też mam tak z potworami ale nie atakują i tylko stoi jak słup.
Ping też czasem mi głupieje co ciekawe tylko tam gdzie potwory czyli w trakcie akcji.
A obrazki bo przypomniało u mnie mają tak od 2.0.5
Z ostatniej chwili http://imgur.com/uzeYXU3 było dwóch ale jeden znikną.


to akurat "normalne" - po zabiciu moba zostaje tylko jego animacja (widoczna dla poszczególnego gracza w party, a czasem dla kilku jednocześnie). Zauważ, że jego tam już nie ma, a Ty dostajesz "zaliczenie" za zabicie elity.

Dołącz do konwersacji

Powrót do forum