Po rozpoczęciu meczu nie widać postaci i broni

Pomoc Techniczna
Temat jest już w znanych problemach, lecz nigdzie nie mogę znaleźć jego rozwiązania. Da się coś z tym zrobić? Elementy graficzne ładują się u mnie nawet jeszcze ok. 2 minuty po rozpoczęciu meczu, co utrudnia rozgrywkę.
Witaj.
Czy sprawdzałeś swoje połączenie internetowe?
Zacznij od wykonania porad opisanych tutaj:
https://eu.battle.net/support/pl/article/99037
Ponadto w trakcie gry wykonaj test WinMTR:
https://eu.battle.net/support/pl/article/27780
Wyniki wklej tutaj.
Wyniki są następujące:

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 140 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 185.60.112.157 - 1 | 687 | 686 | 38 | 39 | 52 | 39 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 149 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 185.60.114.159 - 1 | 742 | 741 | 44 | 45 | 66 | 46 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Wykonałem również większość porad zamieszczonych w pierwszym linku, lecz bez efektów.
Niestety testy za wiele nie pokazują. Skąd wziąłeś adresy IP dla których wykonywałeś testy?
Z pośpiechu użyłem tych podanych na stronie. Tym razem zrobiłem test z adresem IP uzyskanym z gry. Podczas testu sytuacja była zauważalnie gorsza:

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 190 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 189 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5.42.168.110 - 0 | 943 | 943 | 38 | 40 | 52 | 41 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
Drugi test również pokazuje tylko miejsce docelowe. Spróbuj wykonać testy pathping i traceroute:
https://eu.battle.net/support/pl/article/7871
https://eu.battle.net/support/pl/article/7870
Miejmy nadzieję, że pokażą więcej.
Ze względów bezpieczeństwa dane mojego komputera zachowam dla siebie:

Tracing route to 5.42.168.110 over a maximum of 30 hops

0 (komputer i adres IP)
1 * * *
Computing statistics for 0 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 (komputer i adres IP)

Trace complete.

Tracing route to 5.42.168.110 over a maximum of 30 hops

1 * * * Request timed out.
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 49 ms 41 ms 40 ms 5.42.168.110

Trace complete.
Czy posiadasz jakiś program bezpieczeństwa? Spróbuj go wyłączyć na czas testów. Dodatkowo linię poleceń uruchom "jako administrator". Testy znów nic nie pokazują.
Pathping taki sam, traceroute wyszedł nawet gorzej- po 30x Request timed out komputer nic nie pokazał

Dołącz do konwersacji

Powrót do forum